Referenser

Det mest fantastiska med det gör är alla människor jag får möta, undervisa eller samarbeta med på olika sätt. Stort tack till era alla!

 

”Med ett eftertänksamt och smakfullt pianospel är Erik en av mina absoluta favoritpianister. Musiker i orkester, solo eller jazzkombo. Professionell och ödmjuk, är Erik alltid väl förberedd och levererar 100% musikalitet i alla sammanhang. Jag kan varmt rekommendera Eriks egenkomponerade musik.” – Johan Hultman. Frilansande trummis / percussionist / VD Phonobel. www.phonobel.se

 

Jag började med Erik som pianolärare. Genom hans lektioner lärde jag mig saker som jag har med mig i mitt pianospel än idag. Han anpassade lärandet utifrån mig, vart min nivå var och vad jag ville lära mig. Men han vävde även in nya sätt att spela, ny teknik och utmaningar som gjorde att jag utvecklades väldigt mycket. Nu efter att åren av de regelbundna pianolektionerna tagit sitt slut har vi samarbetat på bl.a. företagsspelningar och skriver nu mera musik tillsammans. Han är en riktigt bra samarbetspartner och jag väljer honom alla dagar i veckan om jag så vill ha råd kring mitt piano spel eller behöver en skicklig och stadig pianist vid min sida på scenen” – Anna Popek, Musiker / lärare / vän och samarbetspartner i projektet Januaribarn.

 

”Absolutely great work from erik. He made great sheets of music, easy to read and play. All sheets were set with the correct musical intsructions/notations. Thank you very much Erik! Highly recommended…”Kay Tokner, https://www.youtube.com/user/KayTokner

 

Även om jag måste erkänna att jag är en ganska långsam elev så tycker jag Erik är bra på att anpassa sina pianolektioner för individen. Plus för trevligt väntrum också!” – Robin, pianoelev.

 

Toppen med privatlektioner. Proffsigt och pedagogiskt bemötande av Erik. Vår dotter är supernöjd och längtar alltid efter nästa lektion.” Mia, mor till pianoelev.