Tjänster

ES Music erbjuder en rad olika tjänster. För att göra det lite tydligare har jag sammanfattat alla tjänsterna här. Vid intresse eller funderingar inom samtliga tjänsteområden är det bara att du kontaktar mig!

 

PIANOLEKTIONER

Individanpassade pianolektioner i Örebro. Erbjuder även undervisning i närliggande områden så som musikteori, komposition eller textskrivning. Grundlig information om pianolektioner finner du här.

 

LIVEMUSIK /STUDIOMUSIKER

Mitt musikaliska spann är brett. Här hittar du uppgifter om alla de olika projekt jag är involverad i. Men det går också lika bra att boka mig som pianist/keyboardist, eller komma med önskemål om skräddarsydda paket till något specifikt ändamål.

 

TRANSKRIBERING

Att transkribera musik är att lyssna på ett stycke musik och sedan skriva ner det i noter. Har du något musikaliskt du vill ha noter på som inte finns så kan jag hjälpa till. Jag har god vana att arbeta digitalt med att skapa professionella, lättlästa och korrekta noterade noter. Du får noten levererad i PFD-format till din mail. Du bestämmer själv om du vill ha ackord nedskrivna, de exakta tonerna eller både och. Pris anpassas efter beräknad arbetstid.

 

KOMPOSITION/ARRANGERING

Mycket av den musik jag framför är egenkomponerad musik, och jag har stor vana i att båda komponera och arrangera musik i olika stilar. Behöver du ett arrangemang eller ett nykomponerat musikstycke till ett specifikt sammanhang så hjälper jag gärna till. Exempel på musik jag komponerat hittar du i högermenyn här på hemsidan, under fliken ”musik”, samt på min youtubekanal. Pris anpassas efter beräknad arbetstid.

 

UTHYRNING AV MINDRE PA-SYSTEM

Jag äger ett mindre PA av modellen HK Elements. PA:t är av mono-modell och är inte byggt för större sammanhang med större ljudtryck. Däremot är det väldigt användbart för små, akustiska spelningar och låter förvånansvärt bra. Dessutom är det väldigt smidigt och litet och går utan problem in i en liten bil. Pris: 1000SEK/dygn. Innefattar även ett 10-12kanalers mixerbord av modell Soundcraft EFX8. Läs mer om systemet i produktbeskrivningen: http://hkaudio.com/products.php?sid=15